LD Jastreb odličan domaćin

FOTO Ivanu Gligori još jedna pobjeda na Lovno-kinološkom kupu

Natjecanje je usprkos nešto lošijim vremenskim uvjetima prošlo u dobrom ozračju, a postignuti rezultati i više su nego dobri
WhatsApp Image 2024-10-05 at 15.47.40 (3)

Nakon što je početkom rujna održano prvo kolo Lovno-kinološkog kupa Sveti Hubert u organizaciji Lovačkog saveza Zagrebačke županije, danas je uz domaćinstvo Lovačkog društva Jastreb i Vlade Kelekovića održano drugo kolo.

Natjecanje je usprkos nešto lošijim vremenskim uvjetima prošlo u dobrom ozračju, a postignuti rezultati i više su nego dobri, istaknuo je predsjednik Lovačkog saveza Zagrebačke županije Mato Čičak.

Kod muškaraca prvo mjesto i ovoga je puta osvojio Ivan Gligora, drugi je bio Darko Škrobot, a treći Zoran Postić. Kod žena prvo mjesto pripalo je Nikolini Košćević, dok je Petra Tomić bila druga.

Lovce koji su se natjecali na području Kerestinca došao je pozdraviti i gradonačelnik Svete Nedelja Dario Zurovec. Inače, Grad Sveta Nedelja dao je punu podršku ovoj lovačkoj manifestaciji, ali i cjelokupnom razvoju lovstva na svome području. Također, veliki podupiratelj razvoja lovstva je i Zagrebačka županija, a svoj obol organizaciji Lovno-kinološkog kupa Sveti Hubert dao je i Grad Samobor.

Treće, ujedno i posljednje kolo kupa na rasporedu je sutra.

Događanja
Sveta Nedelja
Velika Gorica
Zagrebačka županija