Sportska subota na Zelenjaku

FOTO Drugi Dabar cup u Ivanić-Gradu okupio 34 ekipe iz pet zemalja

U kategoriji U-10 sudjeluju 24 ekipe, a u kategoriji U-9 njih 10. Uz hrvatske ekipe, na ovogodišnjem turniru sudjeluju i klubovi iz Austrije, Slovenije, Slovačke te Bosne i Hercegovine
DSC_9586

Nakon prvog izdanja Dabar cupa koji je polučio sjajan uspjeh, ekipa sportskih zanesenjaka čija djeca igraju nogomet okupljena u Športsko rekreacijsku udrugu Dabar odlučila je ovogodišnje izdanje turnira podići na jednu puno višu razinu. Podršku u organizaciji dao im je i Grad Ivanić-Grad, kao i Naftaš Ivanić, na čijim se nogometnim terenima danas održava turnir koji je u dvije kategorije (U-9, U-10) okupio 34 ekipe iz pet zemalja. Uz klubove iz Hrvatske tu su i gosti iz Austrije, Slovenije, Slovačke te Bosne i Hercegovine.

-Ovdje imamo jednu lijepu inicijativu gdje su se roditelji udružili u Udrugu Dabar i pokrenuli ovaj sjajan turnir. Ovo je hvalevrijedan projekt gdje su roditelji vlastitim snagama odlučili pokrenuti turnir i pokazati kako se dobra priča može organizirati i bez kluba. Vjerujem kako će ovaj turnir zaživjeti i u budućnosti biti na ponos našega grada- poručio je gradonačelnik Javor Bojan Leš otvarajući turnir.

Ispred Naftaš Ivanića svim ekipama i roditeljima dobrodošlicu i puno uspjeha na turniru poželio je ispred Naftaš Ivanića Damir Ćosić.

Ivanić-Grad
Sport