Lijepa gesta

FOTO DVD Drnek donatorima za novi kombi zahvalio večerom zahvale

DVD Drnek ima 40 članova, a svojim aktivnostima uvelike pridonose promociji vatrogastva na području cijele općine Orle
DSC_9359

DVD Drnek proljetos je pokrenuo akciju prikupljanja sredstava za kupnju novog kombi vozila. Potreba za vozilom javila se zbog dotrajalosti starog vozila, ali i sve veće potrebe za prijevozom djece na natjecanja. Akcija je “pala” na plodno tlo te je DVD Drnek uz pomoć donatora i Općine Orle, koja je osigurala značajan dio sredstava kupio novi kombi, koji je već neko vrijeme u njihovu vlasništvu.

Novo vozilo pronađeno je kod prijatelja iz DVD-a Radešić, koji su se sinoć odazvali na večeru zahvale, kojom su se vatrogasci iz Drnka željeli zahvaliti svima koji su im pomogli na bilo koji način u nabavci novog vozila.

-Prikupili smo iznos od 10 900 eura, dok je cijena kombija bila 10 800 eura. Ovim putem još jednom se zahvaljujem svima koji su nam pomogli i izašli u susret- kazao je predsjednik DVD-a Drnek Nikica Dragojević.

-Stari kombi bio je tehnički neispravan, tako da nam ovo vozilo sada jako puno znači. Imamo podmladak koji voli vježbati i ići na natjecanja, čime nam je njihov prijevoz sada uvelike olakšan, a osim toga, vozilo nam služi i za intervencije- naglasio je Dragojević.

DVD Drnek ima 40 članova, a svojim aktivnostima uvelike pridonose promociji vatrogastva na području cijele općine Orle.

-Zahvala i u moje ime, jer donacijom za DVD Drnek, podržali ste i našu općinu i dječicu- poručio je načelnik Ervin Vujica.

Događanja
Orle