Domagoj Jakopović Ribafish u Rugvici ocjenjivao štrudle s jabukama: Bilo je izvrsno
Veliku pozornost na 12. Ribarsko-lađarskoj večeri privuklo je degustiranje i ocjenjivanje domaćih likera i štrudle s jabukama. Stručni žiri za likere u sastavu Vesna Matijević, Dražen Vlahović i Marko Petek ocjenjivao je najbolje likere gdje je prvo mjesto osvojila Mirjana Koledić Kruma, koja je pripremila liker od mente.
Stručni žiri za najbolju štrudlu s jabukama predvodio je Domagoj Jakopović Ribafish, uz kojeg su bili direktor Turističke zajednice područja Posavine i Prigorja Ivan Cepetić te Marina Čičak.
-Bilo je izvrsno, imali smo nekih 12 do 13 štrudli. Bilo je divnih i sjajnih štrudli sa starim jabukama, s friškim jabukama, s cimetom, bez cimeta… Pobijedila je štrudla koja vizualno možda nije bila na prvom mjestu, no okusom je dojmila sve- otkrio je Domagoj Jakopović Ribafish.
Najbolju štrudlu pripremila je Marina Svibovec, drugo mjesto pripalo je Dragici Petek, a treće Marici Puđ.