Ponos Klinča Sela

Ovi ljudi svojim radom doprinose cjelokupnom razvoju Klinča Sela

Priznanja su otišla u prave ruke
WhatsApp Image 2024-09-08 at 18.55.09 (1)

Povodom Dana općine Klinča Sela i ove su godine načelnik Miljenko Vučković i predsjednica Općinskog vijeća Gordana Juranko uručili priznanja koja se dodjeljuju za izniman doprinos u razvoju kulture, sporta te gospodarstva na području općine.

-Dobitnici su nominirani od organizacija civilnog društva po kriterijima objavljenim u Javnom pozivu o dodjeli priznanja. Radosni smo što su naši laureati, svako u svom području djelovanja, ostvarili takve rezultate da su priznanja uistinu došla u prave ruke- istaknula je predsjednica Općinskog vijeća Gordana Juranko.

Za izniman doprinos u očuvanju kulturne baštine priznanja su dobili; Maja Slamar Vitalija, Katarina Pučar i Ivan Franje. Za iznimne sportske rezultate nagrađen je Kristijan Rubinić, a za izniman doprinos u poboljšanju kulture i napretku sporta priznanja su uručena Snježani Draganić i Miroslavu Pažulju. Karlu Maretiću priznanje je uručeno za doprinos u razvoju poljoprivrede.

Odlukom načelnika Miljenka Vučkovića posebno priznanje dodijeljeno je Renati Kobetić za izniman doprinos u razvoju znanosti općine Klinča Sela.

Događanja
Klinča Sela