PRVA SLUŽBENA

Bernardić najavio kandidaturu za zagrebačkog gradonačelnika

Mogu, i osjećam da mogu dati puno toga za ovaj grad s timom uspješnih i kvalitetnih ljudi, poručio je Bernardić
Zagreb: Davor Bernardić održao konferenciju za medije na temu vrtića i raskida ugovora sa ZOV-om Davorin Visnjic/PIXSELL

Predsjednik zagrebačkih Socijaldemokrata Davor Bernardić, upozorio je na loše stanje odlagališta otpada Jakuševec. Kada se za manje od godinu dana, istaknuo je, popuni ploha 6, Jakuševec više neće moći primati otpad. Stoga je apelirao da se što prije krene u sanaciju te nađe alternativna lokacija za odlaganje zagrebačkog otpada.

Bernardić je tom prigodom i najavio svoju kandidaturu na izborima za zagrebačkog gradonačelnika koji će se održati iduće godine.

– Radim ozbiljno na pripremi svoje kao nezavisni kandidat za gradonačelnika grada Zagreba. Ja sam u Hrvatskom saboru bio pet mandata. Meni je Hrvatskog sabora itekako dosta i vraćam se prvoj ljubavi, a to je grad Zagreb, nečim čime sam se bavio deset godina čak i u vrijeme dok sam bio predsjednik Gradske skupštine, koju nikad nisam napustio. Mogu, i osjećam da mogu dati puno toga za ovaj grad s timom uspješnih i kvalitetnih ljudi – naglasio je Bernardića, prenosi HRT. 

Grad Zagreb
Politika