Da se ne zaboravi

Za vikend jubilarno izdanje Memorijala Siniša Hodžić. U Dugo Selo dolazi 45 klubova

Otvorenje turnira je u subotu u 13 sati, dok su finalne utakmice predviđene za oko 20,30 sati
DSC_5878

Nogometni klub Dugo Selo posljednjih godina svoju je prepoznatljivost stekao i organizacijom Memorijalnog turnira Siniša Hodžić za kategoriju prstića i limača. Turnir je tijekom ovih godina stekao i međunarodni predznak, a na ovogodišnje jubilarno 10. izdanje dolazi rekordan broj klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Slovenije, čiji će mladi igrači kroz dva dana odigrati 192 utakmice.

-Imamo 40 ekipa u kategoriji prstića i 40 ekipa u kategoriji limača. U jednom danu odigrat će se 96 utakmica. Zaista impresivno, kao i broj onih koji će sve to pratiti, jer prema nekim procjenama u našem se gradu očekuje dvije do tri tisuće posjetitelja- ističe direktor turnira Igor Kovačević.

Lista sudionika je impozantna, jer na turnir u Dugo Selo dolaze sve prvoligaške ekipe i drugoligaške ekipe, kao i brojni klubovi iz susjedstva.

-Ponosni smo na dolazak Zrinjskog iz Mostara i Širokog Brijega, a tu su i naši gosti iz Slovenije, Olimpija, Maribor, Celje, Bravo, Brinje Grosuplje- naglašava Kovačević i napominje kako su sve radnje za turnir odrađene.

Ove godine turnir se igra u kategoriji djece 2014. i 2016. godišta, a uz nogomet vrijedni organizatori iz Nogometnog kluba Dugo Selo pripremili su i bogat popratni sadržaj za sve goste.

Dugo Selo
Sport