VIDEO

Petek: Radovi na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, poslije više probijanja obećanih rokova, još nisu krenuli

Gradski vijećnik SDP-a Renato Petek ponovno upire prstom u zagrebačkog gradonačelnika. Podsjetio je da radovi na stadionu u Kranjčevićevoj ulici unatoč probijanju obećanih rokova još nisu krenuli
Zagreb: U tijeku su radovi na obnovi travnjaka na stadionu u Kranjčevićevoj Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Gradski zastupnik upozorio je da radovi na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, poslije više probijanja obećanih rokova, još nisu krenuli.

– Građani su primijetili aktivnosti strojeva na u Adžijinoj ulici, no radi se o privatnoj parceli koja se veže uz onu gdje se nalazi stadion.  U međuvremenu je navodno propao i koncept rekonstrukcije stadiona zbog toga što se u novi stadion zbog statike ne može spasiti i ukomponirati postojeća zapadna tribina, napisao je Petek.

Dodaje da je i pitanje po kojem će se projektu i s kojim dozvolama moći krenuti u izgradnju potrebnog nam malog gradskog stadiona.

– Grad Zagreb mora intenzivno ulagati kako bi obnovio i izgradio potrebna sportska igrališta, dvorane i borilišta za rekreativce, a u koordinaciji s državom i za profesionalne sportaše, napisao je na Facebooku SDP-ov gradski zastupnik Renato Petek.

Aktualno
Grad Zagreb