RASKOL

Bujanec ‘popljuvao’ Penavu, objavio staru fotku: Stvarajući predsjednika – stvorili smo cara! Al’ ipak je gol!

Velimir Bujanec na društvenim mrežama žestoko se obrušio na predsjednika Domovinskog pokreta Ivana Penavu.
Osijek: Zapo?elo su?enje izme?u  Ranka Ostoji?a i  Velimira Bujanca zbog klevete Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Podsjetimo, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava pozvao je u utorak sve članove stranke koji žele dobro Hrvatskoj da se kandidiraju na unutarstranačkim izborima, istaknuvši da DP-u trebaju ljudi koji će donositi odluke i preuzeti odgovornost, a ne marionete ili vladari iz sjene.

Također, rekao je i da ne zna kako bi se Radić mogao kandidirati za predsjednika stranke, s obzirom na to da je odbio biti u Vladi.

– Ne znam da postoji struja Marija Radića unutar DP-a i gledam istupe nekih naših članova i ne mogu vjerovati što čujem, rekao je Penava.

Rekao je i da je čuo različite priče kako on nema podršku.

– Odlučili smo pozvati ljude koji su stranka i da vidimo tko čime raspolaže, tu su ministri, državni tajnici, saborski zastupnici. Odakle vam pravo lagati, manipulirati, da imate većinu i da ništa ne valja, da se svi bune. Koji su to svi? Možda Dujmović, Bujanec koji su na platnom popisu Z1 televizije, je li to Peternel ili Dobrović, kojeg bi volio da upitate kakve odnose ima s Pevexom, rekao je Penava koji se pojavio u pratnji svojih ministara u Vladi i djela stranačkog članstva.

“Posve ga je prebacilo!”

– Ova je fotografija nastala prije točno četiri godine. Jedan pristojan čovjek (Radić, a ne Beljak) doveo je za ručicu Benavu u studio Bujice na Z1 televiziji… Nakon prigodnog fotografiranja, prišla nam je profinjena kolegica i budućem predsjedniku dala (ne)iskrene komplimente pa mu predložila shopping. Tko (ni)je dao karticu – zaključite sami!

Novinarka (kasnije glasnogovornica) ga je odvela i na prvo zagrebačko šišanje, pokazala mu ljubazno gdje može kupiti gel za kosu, a po mjeri mu je skrojeno i posve novo ruho – predsjedničko, ne carevo! Kada je stigla i kravata (plave boje) predsjednik je odjednom počeo umišljati da je car… A kad si je na rever još nakačio značku – posve ga je prebacilo!

Ulickani car shvatio je da ne može naciji prodavati priču o znački, ako govori stranim jezikom, karakterističnim za istok s kojega dolazi – pa je zamolio drugu finu kolegicu sa Z1 televizije da ga nauči govoriti hrvatski i iz njegovog fiskulturnjačkog vokabulara izbaci tzv. šerpizme. Stvarajući predsjednika – stvorili smo cara! Al’ ipak je gol!,, poručio je Bujanec.

 

Hrvatska
Izbor urednika
Politika