Za kraj pobjeda kod Ponikvi

Nogometaši Dugog Sela pobjedom zaključili pripremni period. Trener Klarić: Jedva čekamo da sve krene

U novu sezonu Dugoselci ulaze gostujućom utakmicom u Sigetu kod Hrvatskog dragovoljca koja je na rasporedu u petak, 23. kolovoza
456091290_1008524911069647_4774858004489665100_n NK Dugo Selo

Pobjedom 3:0 u gostima kod Ponikvi nogometaši Dugog Sela zaključili su pripremni period uoči početka prvenstva SuperSport 2. NL. Strijelci za uvjerljivu pobjedu u generalki bili su Fintić, Rihtar i Darojković.

-Generalka kao i ukupno cijeli pripremni period završen je na odličan način. Svi su spremni i zdravi. Zadovoljan sam kako momčad diše, kako prihvaća nove stvari koje radimo na treninzima i na tome dečkima čestitam. Maksimalno pošteno izvršavaju sve zahtjeve, a to se najbolje vidi u pripremnim utakmicama na terenu. Što se same utakmice tiče, dominirali smo od prve minute, mogli smo zabiti još poneki gol, ali dobro, generalno smo zadovoljni kako je ekipa ispunjavala zahtjeve generalki. Konkurencija u momčadi je zdrava i dobra, imamo dobru širinu, imamo odličan spoj mladosti i iskustva, na tome smo puno radili u slaganju ekipe- kazao je nakon utakmice trener Ivan Klarić.

U novu sezonu Dugoselci ulaze gostujućom utakmicom u Sigetu kod Hrvatskog dragovoljca koja je na rasporedu u petak, 23. kolovoza.

-Idući tjedan ulazimo u tjedan kad i prvenstvo kreće, zadnje finese su pred nama za prvo kolo, i jedva čekamo da sve krene jer je to najbitnije. Opuštanja nema, idemo radit dalje- poručio je Klarić.

Dugo Selo
Sport