S novim trenerom u novu sezonu

Goran Bobić okupio rukometašice Dugog Sela ’55. Od petak na turniru u Češkoj

Uz ŽRK Dugo Selo '55 na turniru Brnu sudjeluju još ekipe DHC Slavia Praha (Češka), MKS PR Gniezno (Poljska) i ŽRK Mlinotest Ajdovščina (Slovenija)
FB_IMG_1723273266646

Kao što smo najavili završetkom prošle sezone s klupe ŽRK Dugo Selo povukao se Nenad Plašić, kojega je zamijenio Goran Bobić, koji s djevojkama radi već dva tjedna.

-Nakon prošle sezone koja je bila najuspješnija u našoj povijesti osvajanjem šestog mjesto u 1.HRL, brončane medalje s Final Foura Kupa Hrvatske i prolaska u treće kolo EHF Europskog Kupa, u klubu je odlučeno u novu sezonu ući u pomlađenom sastavu. Cilj kao i prošlih sezona ostaje isti, a o rubrici odlasci/dolasci pisat ćemo u narednom periodu- poručili su iz kluba, koji će u prvom kolu 7./8. rujna gostovati u Splitu kod ekipe ŽRK Split 2010.

U sklopu priprema za novu sezonu, dugoselske rukometašice od petka sudjeluju na jakom međunarodnom turniru u Brnu, gdje uz njih sudjeluju još ekipe DHC Slavia Praha (Češka), MKS PR Gniezno (Poljska) i ŽRK Mlinotest Ajdovščina (Slovenija).

-Iako smo u početnoj fazi priprema, turnir koji će dobro poslužiti za naredni pripremni period i na kojemu sudjeluju ekipe sudionice ovogodišnjeg natjecanja EHF Europskog Kupa- naglasili su iz ŽRK Dugo Selo ’55.

Dugo Selo
Sport