Započele pripreme

Okupili se nogometaši Dugog Sela. Predsjednik Fintić: Uvijek hoćemo biti gore

Do prve utakmice i otvaranja nove sezone SuperSport 2. NL 24. kolovoza u Sigetu kod Hrvatskog dragovoljca, dugoselski nogometaši će odigrati osam pripremnih utakmica
451597102_988102023111936_4382872383631095778_n Facebook NK Dugo Selo

Nogometaši Dugog Sela u ponedjeljak su na Gradskom stadionu započeli s pripremama za novu sezonu uoči koje je igrače i stručni stožer pozdravio predsjednik Damir Fintić. Za kormilom seniorske momčadi ostao je Ivan Klarić koji je odradio završnicu lanjske sezone.

U novo prvenstvo Dugo Selo ulazi s izmijenjenom momčadi, jer klub su napustili Filipović, Kovačić, Janušić, Palić, Kakša, Lebar i Marinić, dok su kao novim igračima postali Petković, Žgela, Međimorec, Rihtar, Miličević, Skender, Cundeković, Barbarić, Darojković i Šajfer.

– Kad tad se morala dogoditi smjena generacije. Kod nekih igrača je došlo do prezasićenja, neki su ušli u godine i normalno je da smo krenuli u smjeru pomlađivanja ekipe, jer u novom prvenstvu četiri igrača moraju započeti i završiti utakmicu, što od vas traži da imate deset do 12 mladih igrača u kadru momčadi. Ima tu vidi se dosta kvalitetnih mladih igrača, tako da sam ja optimist- o igračkim promjenama će predsjednik Dugog Sela Damir Fintić, koji velike nade polaže u trenera Klarića.

Facebook NK Dugo Selo

-Radi se o mladom i ambicioznom treneru koji ima našu punu podršku- naglašava Fintić.

Nositelji igre u novoj sezoni bit će tako prekaljeni Maks Slunjski i Matija Fintić, uz koje su ostali Petar Radoš, Ivan Bastalec, Bojan Gobbo, Marin Božanović…

-Prijelazni rok još uvijek nije zaključen. Tražimo iskusnog stopera i veznog igrača čime bismo bili pokriveni na svim pozicijama- govori nam Fintić, koji vjeruje kako momčad ima kvalitetu za odigrati sezonu bez stresa.

Facebook NK Dugo Selo

-Naše su ambicije takve da uvijek hoćemo biti gore. Mi se ne znamo drugačije postaviti. No, i druge momčadi sigurno imaju takve ambicije, tako da ćemo sve vidjeti nakon pra uvodnih kola. Naša je želja da odigramo mirnu sezonu u kojoj ćemo prikazati napadački nogomet- o ambicijama će predsjednik dugoselskog drugoligaša Damir Fintić.

Do prve utakmice i otvaranja nove sezone SuperSport 2. NL 24. kolovoza u Sigetu kod Hrvatskog dragovoljca, dugoselski nogometaši će odigrati osam pripremnih utakmica. Prva je na rasporedu 27. srpnja protiv HAŠK-a, potom slijede susreti protiv Mladosti (Ž) (31. srpnja), Hrvatskog dragovoljca (3. kolovoza), Tomislava Radnik (6. kolovoza), Kurilovca (10. kolovoza) i Ponikvi (17. kolovoza).

Dugo Selo
Sport