Planirani završetak je za 3 mjeseca

Za potrebe Veleučilišta Ivanić-Grad kreće uređenje prve etaže nekadašnjeg krila Učeničkog doma

Radovi na prvom katu uključuju uređenje centralnog stubišta, te četiri predavaonice i kabineta, centralnog hodnika, sanitarnog prostora i čajne kuhinje za studente
1718800168491

U velikoj dvorani Veleučilišta Ivanić- Grad u radove je i službeno uveden izvođač odabran za uređenje prve etaže nekadašnjeg krila Učeničkog doma. Radovi na prvom katu uključuju uređenje centralnog stubišta, te četiri predavaonice i kabineta, centralnog hodnika, sanitarnog prostora i čajne kuhinje za studente.

Gradonačelnik Javor Bojan Leš i dekan Mile Marinčić pri tom su istaknuli kako će ovom investicijom Veleučilište dobiti nove prostore potrebne za kvalitetnu provedbu aktualnih preddiplomskih i diplomskih studija, ali i prijavu novih studijskih programa.

Za izvođača je odabrana tvrtka Feromihin iz Novoselca, koja je i dosad bila angažirana za radove na Učeničkom domu, a ugovorena vrijednost je 440.000 eura. Radovi će krenuti idućeg tjedna, a planirani završetak je za 3 mjeseca. Također, završetkom građevinskih radova, Grad je kao investitor ugovorio i nabavu uredske opreme u vrijednosti 32.000 eura, a gradonačelnik i dekan su najavili i radove na drugom katu iduće godine čime bi sve tri etaže Veleučilišta bile u potpunosti uređene.

Podsjetimo, tijekom prošle godine su završeni radovi na sanaciji ravnog krova i uređenju prizemlja koji su obuhvaćali uređenje dvije učionice, dva kabineta za profesore, referade, velike dvorane, knjižnice i sanitarija. Troškovi radova su iznosili 580.000 eura, a Grad je s dodatnih 70.460 eura financirao informatičku opremu, uredski namještaj i opremu za izvođenje studija fizioterapije i sestrinstva.

Događanja
Ivanić-Grad