Zrinjski za povijest

Rendulić nakon veličanstvenog preokreta: Treba se vratiti s 0-3 na 4-3 i to ne protiv neke seoske ekipe

Nestvarni preokret, igrači su heroji i čudo, ocjene su nogometnoga susreta prvog kola skupine E Konferencijske lige u kojoj je Zrinjski slavio protiv favoriziranog AZ Alkmaara
Mostar: Slavlje igrača Zrinjskog nakon čudesne pobjede protiv AZ Alkmaara u Konferencijskoj ligi Denis Kapetanovic/PIXSELL

Nestvarni preokret, igrači su heroji i čudo, ocjene su nogometnoga susreta prvog kola skupine E Konferencijske lige u kojoj je Zrinjski slavio protiv favoriziranog AZ Alkmaara koji je na poluvremenu vodio 3-0, a na kraju je završilo 4-3 za mostarsku momčad.

-Treba reći da su igrači heroji. Treba se vratiti s 0-3 na 4-3 i to ne protiv neke seoske ekipe. Znao sam kakvi su momci. Da su karakterni, da ne odustaju. Nagradilo nas je s četiri gola u drugom poluvremenu- rekao je nakon susreta hrvatski stručnjak na klupi prvaka BiH Krunoslav Rendulić.

Špekuliralo se u medijima kako bi Rendulić čak mogao napustiti redove Plemića nakon dva poraza u prvenstvu, no herojska pobjeda njegovog sastava protiv nizozemske momčadi mu je ojačala poziciju. Izrazio je očekivanje da će uprava “zavući ruku duboko u džep te nagraditi nogometaše za uspjeh”.

Kapetan prvaka BiH, napadač Nemanja Bilbija koji nije bio strijelac u ovom susretu, nije krio oduševljenje rezultatom.

-Ovaj preokret je nestvaran. Kakva noć za nas, Mostar, igrače i navijače. Ponosan sam na večerašnju utakmicu- rekao je kapetan Zrinjskog te dodao kako je pogodak Zvone Kožulja dao cijeloj momčadi dodatnu motivaciju za pobjedu.

Hrvatska
Sport