3. NL Centar

Pretposljednjem Vrbovcu dolazi zahuktalo Vrapče

Utakmica se igra u petak, 7. travnja u 16,30 sati
vr

Potrebno je mnogo napora, pa se sjetiti kada je zadnji put NK Vrbovec bio u ovako nezavidnom položaju, kao u aktualnom prvenstvu 3. NL Centar. Nakon 24 kola Crveni i dalje drže pretposljednje, 17. mjesto na ljestvici s 21 bodom, samo četiri više od fenjeraša Save iz Strmca. A, upravo je nedjeljni derbi začelja između ova dva „davljenika“ u Strmcu pripao domaćinu (2-0), pa su Vrbovčani tako propustili priliku da se odlijepe od začelja.

Zapravo, to je samo odraz trenutnog stanja u taboru ovog trećeligaša, koji u zimskom prijelaznom roku ostao bez 6-7 ponajboljih igrača. To, pak, nije nadomjestio jednako kvalitetno, ne računajući angažiranje potpuno mladih (i neiskusnih za ovaj rang). A, mladosti treba vremena za sazrijevanje. Pitanje je da li je to moguće, kada za vratom puše imperativ rezultata. Stoga niti ne čudi podatak da je u proljetnih sedam kola Vrbovec ostvario tek po jednu pobjedu i remi, te pet poraza.

U Vrbovcu nitko ne dvoji da će u nastavku prvenstva biti izuzetno teško. Već iduće kolo na Sajmište dolazi jedna od ponajboljih momčadi lige – Vrapče, a u redovima domaćina nema braće Tolić (Gabrijel odrađuje kartone, a Martin je u Strmcu zadobio potres mozga).

-Dolazi nam top-momčad, druga na ljestvici i koja je u vrhunskoj formi, a mi smo takvi kakvi jesmo. No, ne ističemo bijelu zastavu unaprijed, idemo odigrati maksimalno srčano, pa što bude- kratko će trener Vrbovca Dražen Biškup.

Utakmica se igra u petak, 7. travnja u 16,30 sati.

Sport
Vrbovec