Siniša Bađun naslijedio Roberta Đuranca na čelu Vrbovca

U nogometnom trećeligašu iz Vrbovca uvijek je živo i zanimljivo. Nakon što su prošle jeseni ostavke podnijeli trener Ante Klarić i tajnik Zlatko Brezarić, isto je zimus učinio i predsjednik Vladimir Baček, kojeg je na Skupštini održanoj 18. prosinca naslijedio dogradonačelnik Robert Đuranec. 

No, njegova je vladavina bila kratkog vijeka, jer kao aktivni obnašatelj političke dužnosti ne može biti na čelu kluba, jer je u sukobu interesa zbog čega je početkom veljače podnio ostavku na mjesto predsjednika. Umjesto njega na Izvanrednoj Skupštini održanoj u petak za predsjednika je izabran Siniša Bađun, dok je direktor Komunalca Mato Jelić potvrđen za dopredsjednika.

Novi predsjednik već se prvih dana našao u problemima, prema dobivenim informacijama sve je kulminiralo nakon što je smijenjen trener Tihomir Bradić umjesto kojega je trebao momčad preuzeti Marijan Glavica. No, kako se igrači nisu slagali s takvom odlukom novoizabrani predsjednik morao je popustiti te je Bradić ostao na trenerskoj klupi. Koliko dugo pokazat će vrijeme.

Hrvatska
Sport