Dočekajte Novu godinu na Trgu bana Jelačića

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića i ove se godine organizira spektakularni doček Nove godine, a posjetitelje očekuje raznolika glazbena ponuda i tradicionalni ponoćni vatromet. Okupljene građane i goste glavnog hrvatskog grada u Novu će godinu uvesti DJ, Četiri tenora uz pratnju Revijskog orkestra te dečki iz Gajnica – Hladno pivo.

Zagrijavanje na glavnom zagrebačkom Trgu počet će u 21,30 sati, a okupljene će zabavljati renomirani DJ-i okupljeni u projektu DJ Akademija. Nakon seta elektronske glazbe na pozornicu stižu Četiri tenora – Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Filip Hozjak. Uz tradicionalni vatromet u ponoć slijedi i čestitka gradonačelnika Milana Bandića koji će zajedno sa sugrađanima odbrojavati posljednje minute stare godine, dok će sve posjetitelje centralnog zagrebačkog trga u Novu 2019. godinu uvesti bend koji ove godine obilježava 30. godina karijere – Hladno pivo.

U prva tri desetljeća ovaj je bend iz Gajnica uspio progurati punk rock na vrhove top lista, iskrojiti glazbenu povijest cijele regije i jedan underground zvuk izvući iz klubova. Na okruglu obljetnicu u svom su gradu već održali niz slavljeničkih koncerata, a kao kruna za 30. rođendan nastupit će i na Trgu bana Jelačića.

-Pozivam sve na najbolji tulum u gradu- rekao je zagrebački gradonačelnik dodavši kako prognostičari najavljuju dobro vrijeme za najluđu noć.

Grad Zagreb
Hrvatska
Ostalo