Marko Belošević po drugi puta izašao iz Vijeća, nova zamjena Marcela Ledinski Mitrov

DSC_7029

Na vrbovečkoj političkoj sceni novo preslagivanje. U centru pažnje ponovno vijećnik HSS-a Marko Belošević, koji je po drugi puta odlučio svoj mandat staviti u mirovanje. U prvom vijećničkom mandatu u vijećničkim je klupama sjedio od 8. lipnja do 22. prosinca 2017. godine kada ga je zamijenio Ivan Cvok, koji je u Vijeću bio nepunih godinu dana, jer Belošević je odlučio krajem prošle godine ponovno aktivirati svoj mandat.

Bilo je to svega dvadesetak dana, jer mu je mandat trajao od 8. do 28. prosinca, što je bilo dovoljno da svojom rukom omogućio gradonačelniku Denisu Kralju da na mjesto predsjednika Gradskog vijeća instalira Hrvoja Herčeka, koji je na toj dužnosti zamijenio Dejana Jaića. Nakon odrađenog posla odlučio je ponovno svoj mandat staviti u mirovanje kako bi se mogao vratiti na staro radno mjesto u Gradsku upravu, gdje je kako se može čuti „Katica za sve“, ali i na direktorsku funkciju u Gradskim objektima, kako bi mogao pripremiti novu sezonu u Nerezinama.

Ovoga puta, HSS je za Beloševićevu zamjenu predložio Marcelu Ledinski Mitrov, koja je na današnjoj sjednici položila svečanu prisegu. 

 

 

Grad
Hrvatska
Ostalo
Vrbovec
Zagrebačka županija