FOTO: Dugo Selo uvjerljivi pobjednik Horugvić kupa u Rugvici

Uvjerljivi pobjednici turnira postali su mladi nogometaši Dugog Sela koji su slavili u sve tri kategorije
WhatsApp Image 2019-08-25 at 20.58.28

U organizaciji Nogometnog kluba Rugvica Sava 1976 tijekom subote i nedjelje na igralištu u Hrušćici u konkurenciji prstića, limača pionira, odigran je Horugvić kup. Uvjerljivi pobjednici turnira postali su mladi nogometaši Dugog Sela koji su slavili u sve tri kategorije.

U natjecanju prstića sudjelovale su četiri momčadi gdje su najmlađi nogometaši Dugog Sela bili ispred Prigorja Žerjavinec, Brcka i Rugvica Save 1976. I kod limača su igrale četiri momčadi, gdje su se iza Dugog Sela smjestili nogometaši Prigorja Žerjavinec, Concordije i Rugvica Save 1976. U konkurenciji pionira sudjelovalo je sedam momčadi, a uz Dugo Selo koje je bilo najbolje na pobjedničkom postolju bili su još; Dugo Selo (2008. godište) te Nogometna akademija Coerver.

Uz ekipne medalje podijeljene su i pojedinačne nagrade za najboljeg strijelca, igrača i vratara u svakoj kategoriji.

-Tijekom oba dana, prikazana je odlična igra od svih sudionika, fair play je bio na visokom nivou i palo je pregršt golova. Ovim se putem zahvaljujemo kao organizatori svim ekipa koje su sudjelovale, kao i Općini te Sportskoj zajednici koje su podržale turnir- poručili su iz Nogometnog kluba Rugvica Sava 1976. 

Hrvatska
Općina
Rugvica
Sport
Zagrebačka županija