Sigurna pobjeda Naftaš Ivanića u Rakovcu

Furiozna završnica jeseni za nogometaše Naftaš Ivanića koji su u posljednjih pet utakmica nanizali pet pobjeda
78557892_635825016951252_873195356974743552_n

Jesensku polusezonu nogometaši Naftaš Ivanića okončali su pobjedom kod Rakovca. Do pete uzastopne pobjede Ivanića su došli rezultatom 4:0 uz dva zgoditka Miličevića, te po jednim Domitrovića i Marasa.

Po jako teškom terenu bolje su utakmicu otvorili domaći igrači koji stvaraju dvije izgledne prilike, iz kojih je gostujući vratar Leš, izašao kao pobjednik. Nakon što su se priviknuli na teren, gosti iz Ivanić-Grada zagospodarili su terenom i vrlo brzo preko Domitrovića došli u vodstvo. Drugi gol postignut je nakon prodora Sabolića koji odigrava slobodnog Miličevića koji podebljava prednost Naftaš Ivanića, uoči odlaska na odmor.

Treći gol bio je preslika drugog, jer i ovoga puta Sabolić probija desnu stranu i proigrava Miličevića za 3:0, dok konačan rezultat postavlja veteran Maras koji se najbolje snalazi u jednoj gužvi te iz blizine posprema loptu u praznu mrežu.

Petom uzastopnom pobjedom Naftaš Ivanić na zimsku stanku odlazi s četvrte pozicije. Ispred su vodeća Sutla-Laduč koja ima četiri boda prednosti, drugoplasirani Polet ima dva boda više, dok je trećeplasirana Rugvica Sava 1976 na istom bodovnom učinku kao i klub iz Ivanić-Grada.

Grad
Hrvatska
Ivanić-Grad
Općina
Rakovec
Sport
Zagrebačka županija