FOTO: Oni su pridonijeli napretku Dubravice

Načelnik Marin Štritof i predsjednik Općinskog vijeća Ivica Stiperski zaslužnim pojedincima koji su u proteklih 25 godina pridonijeli napretku općine dodijeli su priznanja
DUBRAVICA NAGRADE

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća, Općina Dubravica u povodu Svete Ane nebeske zaštitnice cijeloga kraja proslavila je svoj Dan. Tim povodom načelnik Marin Štritof i predsjednik Općinskog vijeća Ivica Stiperski zaslužnim pojedincima koji su u proteklih 25 godina pridonijeli napretku općine dodijeli su priznanja.

Između ostaloga Javna priznanja uručena su Zagrebačkoj županiji u znak zahvale na sudjelovanju u realizaciji brojnih kapitalnih investicija te Vatrogasnoj zajednici Općine Dubravica za izuzetno dobru suradnju u djelovanju protupožarne zaštite imovine i ljudi.
Priznanja su uručena i bivšim načelnicima; Josipi Šmaguc, Franji Horvatu, Stjepanu Vajdiću i Franji Štoosu. Franjo Golub priznanje je primio za 25 godina obnašanja dužnosti općinskog vijećnika, a Ivica Levak za obnašanje dužnosti člana Poglavarstava i općinskog vijećnika.

Uz njih priznanja su uručena i zamjeniku općinskog načelnika Kruni Stiperskom za doprinos u pružanju civilne zaštite uslijed pandemije koronavirusa, a priznanje je iz istih razloga dobio i Tomislav Horvat, dok je Ivanu Štritofu priznanje uručeno za dugogodišnji rad, inicijativno zalaganje i postizanje vrhunskih rezultata na funkciji predsjednika Lovačkog društva Vidra.

-Hvala svima što ste prepoznali naš rad. Ovime ste nam pokazali da se računa na nas i poštuje ono što smo mi napravili. Početak općine bio je težak i mukotrpan, no rad svih nas bivših načelnika i ljudi oko nas nije dozvolio da Dubravica ode u općinu Hruševec Kupljenski. Bilo je teško, no isplatilo se za dobrobit našeg kraja- kazao je u ime svih nagrađenih Franjo Štoos koji je dužnost načelnika obnašao od 2005. do 2017. godine.

Dubravica
Hrvatska
Multimedija
Općina
Zagrebačka županija