Maja Vugec i nadalje predsjednica KUD-a Ban Josip Jelačić

Izborna skupština KUD-a Ban Josip Jelači iz Zaprešića nije donijela nikakve promjene u upravljačkoj strukturi udruge
103985684_569565687079791_448077959138285567_n

Izborna skupština KUD-a Ban Josip Jelači iz Zaprešića nije donijela nikakve promjene u upravljačkoj strukturi udruge. Kompletan izvršni odbor na čelu s predsjednicom Majom Vugec dobio je povjerenje za još jedan mandat, iako je bilo želje da se uvede svježa krv.

-Nije bilo dovoljno hrabrosti ni volje kako bi se netko drugi uhvatio vođenja udruge. Nije nam preostalo ništa drugo nego da nastavimo u istom sastavu- rekla je stara-nova predsjednica Maja Vugec.

Naglasila je i da se teško popunjavaju redovi u pjevačkom zboru pa je pokrenuta inicijativa za spajanje s drugim istovjetnim zaprešićkim udrugama, no za sada nema pozitivnih odgovora. Zaprešić nije malo mjesto, ali očito je da nekoliko pjevačkih zborova razvodni ponudu, pa bi ovakvo rješenje, jednog dana, vjerojatno moglo postati realnost. KUD Ban Josip Jelačić jedan je od pet kulturno-umjetničkih društava na području grada Zaprešića, a još je nekoliko pjevačkih zborova u samom gradu.

Plan rada za ovu godinu gotovo da se nije ni razmatrao, a fokus rada usmjeren je na iduću godinu kada bi se, nadaju se u udruzi, moglo dovršiti započeto snimanje CD-a. Podršku takvim razmišljanjima i planovima dala je i pročelnica za društvene djelatnosti Grada Zaprešića Sandra Sabol Valenčak naglasivši kako oni svojom cjelokupnom aktivnošću bogate kulturnu ponudu grada.

Događanja
Grad
Hrvatska
Zagrebačka županija
Zaprešić