HSS i SDP zajednički izlaze na izbore u Zagrebačkoj županiji

Hrvoje Frankić, odustao od kandidature za župana
pressMZsmall3

HSS i SDP Zagrebačke županije u Samoboru su objavili zajednički izlazak na lokalne izbore s Mihaelom Zmajlovićem kao kandidatom za župana, dok im je HSS-ov Hrvoje Frankić kandidat za zamjenika župana.

Zamjenik predsjednice HSS-a Zagrebačke županije i aktualni zamjenik župana Hrvoje Frankić na predstavljanju kandidature za još jedan mandat obećao je da će služiti svim stanovnicima županije. Njegov program pod sloganom “Županija kakvu trebamo” utemeljen je, kaže, na stvarnim potrebama ljudi u devet županijskih gradova i 20 općina.

Obojica koalicijskih kandidata za izvršnu vlast žestoko su napala aktualnog župana Stjepana Kožića, koji je prije četiri godine izabran kao HSS-ov kandidat, u prvoj godini mandata izašao iz HSS-a, osnovao svoju stranku, Stjepan Kožić Nezavisna lista.

Zmajlović i Frankić obećali su jasnu viziju razvoja županije s modernom, efikasnom i transparentnom upravom, koja jamči ravnomjeran razvoj i visoku kvalitetu života, zdravstvenu i obrazovnu dostupnost te prometnu povezanost.

Na predstavljanju koalicijskih kandidata bio je i predsjednik HSS-a, saborski zastupnik i dugogodišnji gradonačelnik Samobora Krešo Beljak koji je poručio da “koalicija HSS-a i SDP-a u Zagrebačkoj županiji kreće u pobjedničku predizbornu kampanju”.

Hrvatska
Politika
Zagrebačka županija