Miroslav Škrlec novi trener Naftaš Ivanića

Uz novog trenera na Zelenjak je stiglo i pet novih igrača; Dražen Tadić i Ivan Slivar iz Kloštra, Dario Sabljak iz Segeste, Teo Brkić iz Moslavine te Karlo Leš iz Libertasa
147826472_947953052405112_5730901236281295124_o

Naftaš Ivanić u nastavak prvenstva osim s novim rukovodstvom, ali i s novim trenerom na klupi. Nakon što je krajem godine Tomislava Abramovića na čelnom mjestu kluba naslijedio Miroslav Petek, započelo je slaganje igračke, ali i trenerske križaljke u seniorskoj momčadi, koja je jesenas u Jedinstvenoj županijskoj ligi zauzela sedmo mjesto s 27 bodova. Vodeći Samobor ima čak 13 bodova prednosti, dok četvrto mjesto Ivanićanima “bježi” svega tri boda.

Za novog trenera umjesto Ivice Blaževića, koji u klubu nastavlja raditi s mlađim kategorijama angažiran je Miroslav Škrlec, koji je jesenas radio jako dobar posao s momčadi Dugog Sela u 3. HNL-Središte. Uz novog trenera na Zelenjak je stiglo i pet novih igrača; Dražen Tadić i Ivan Slivar iz Kloštra, Dario Sabljak iz Segeste, Teo Brkić iz Moslavine te Karlo Leš iz Libertasa, dok su klub napustili Dokuzović koji se vratio u Libertas te Marić koji je prešao u susjednu Slogu iz Križa.

Kao i većina klubova Naftaš Ivanić s pripremama je započeo odmah po puštanju epidemioloških mjera. U dosadašnjem dijelu priprema momčad je odradila i dvije trening utakmice u kojima je s 2:1 svladala Slogu, dok je od Garića doživjela poraz od 3:2.

Grad
Hrvatska
Ivanić-Grad
Izbor urednika
Sport
Zagrebačka županija