Društveni život se vratio u Križ

Brojni su posjetitelji u vikendu za nama došli na tri događanja koja su organizirana od strane Općine Križ i njenih udruga
IMG-702642bae836b8c9639b90453187e44e-V-1024×768

Nakon što se cijelu jednu godini zbog pandemije i protuepidemijskih mjera nije ništa od javnih događanja organiziralo u Općini Križ, ovog su vikenda s veseljem posjetitelji došli na tri događanja koja su organizirana od strane Općine Križ i njenih udruga.

U petak su se mladi i stari u parku u Križu družili uz nastup tamburaškog sastava biseri. Već u subotu, Udruga vinogradara i vinara „Škaf“ Križ održala je u Društvenom domu u Križu 10. izložbu vina vinogradara i vinara „ŠKAF“ Križ. Izložba vina i degustacija održana je uz strogo pridržavanje svih propisanih i preporučenih epidemioloških mjera što nije umanjilo veselje nagrađenih, dobitnika zlatnih, srebrnih i brončanih medalja za svoja vina. Jedan od najponosnijih dobitnika bio je Zvonko Kovačić budući da je njegovo obiteljsko vino dobilo ove godine posebno priznanje i naziv Milkino vino.

A ovog vikenda bilo je pregršt zabave i u organizaciji Odreda izviđača Siniša Pavković koji su za svoje članove i njihove roditelje organizirali šatorovanje na ribnjaku u Vezišću. Nakon ljetne stanke i godišnjih odmora očekuje nas krajem kolovoza i proslava Dana Općine Križ koja se planira održati u subotu 28. kolovoza, a sve pripreme već su u tijeku.

Događanja
Hrvatska
Križ
Općina
Zagrebačka županija