FOTO: Dominik Kuzmanović i Zlatko Raužan sportski ponos Brckovljana

Načelnik Tihomir Đuras i predsjednik Vijeća Stjepan Vinojčić nagradili su ih za postignuti uspjeh
DSC_3176

Na nedavnom Europskom rukometnom prvenstvu za igrače do 19 godina, reprezentacija Hrvatske zauzela je drugo mjesto. Bolji su bili jedino reprezentativci Njemačke, koji su naše rukometaše jedini porazili na prvenstvu kojem je Hrvatska bila domaćin.

U sastavu reprezentacije bila su i dvojica igrača iz Brckovljana, kapetan i vratar Dominik Kuzmanović te Zlatko Raužan. Na postignutom uspjehu, jutros su im čestitali načelnik Tihomir Đuras i predsjednik Općinskog vijeća Stjepan Vinojčić. Uz čestitku, dečki su nagrađeni i novčanim iznosom od 2500 kuna.

-Konačnim rezultatom možemo biti zadovoljni. Nažalost, u finalu se dogodio poraz, no kada se podvuče crta možemo biti zadovoljni. Pred nama su još dva ciklusa natjecanja, tako da se možemo iskupiti za ovaj finalni poraz- poručio je Dominik Kuzmanović, koji je ovoga ljeta i službeno prešao u Našice, gdje će braniti boje NEXE-a.

-Bilo je odlično, nemam što drugo za reći. Hvala načelniku i Općini na prijemu. To je dokaz da se naš trud vrednuje- kazao je Raužan, koji će od ove sezone nositi dres premijerligaša iz Sesveta.

Finalna utakmicu u Varaždinu nije propustio niti načelnik Tihomir Đuras, koji je i tako podržao “svoje dečke”, u društvu predsjednika Općinskog vijeća Stjepana Vinojčića i vijećnika Marina Žafrana.

-Ponosni smo na naše reprezentativce koji su uvelike svojim igrama pomogli u postizanju ovog rezultata- zaključio je načelnik Đuras.

Brckovljani
Hrvatska
Općina
Sport
Zagrebačka županija