Tijekom nadzora policija naletjela na dilera, nabavljao je veće količine kokaina i amfetamina

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu
SKP-Foto-1-696×464 PU zagrebačka

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Sumnja se da je 39-godišnjak radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine kokaina i amfetamina koje je potom vagao i prepakiravao u stanu na području Vrapča da bi tako pripremljenu drogu dalje preprodavao.

39-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Fiat zagrebačkih registarskih oznaka. Prilikom obavljanja kontrole vozila i vozača, policijskim službenicima dragovoljno je predao dva plastična omota ispunjena s oko ukupne mase 1,4 grama kokaina, kao i jedan plastični omot ispunjen s oko 1,8 grama amfetamina. Također, policijski službenici svoju su sumnju potvrdili i pronalaskom u stanu 39-godišnjaka 34,5 grama amfetamina i 20,3 grama kokaina i digitalne vage.

Količina i vrste pronađene droge, način pakiranja te digitalna vaga, nedvojbeno ukazuju na činjenicu da je pronađena droga bila namijenjena za daljnju preprodaju.

 

Crna kronika
Grad Zagreb
Hrvatska