Novi pjevački show Masked Singer na RTL-u: Možete li pogoditi tko se skriva ispod maske?

Show je u subotu napustila maska profesora Balthazara ispod koje se skrivao Senna M
2d698bc5692f7bf88b0e Masked Singer Instagram

Najveći televizijsko – pjevački spektakl, “Masked Singer” krenuo je s emitiranjem u subotu na RTL-u.

Novi televizijski format, nastao prema inačici južnokorejskog showa ‘King of Masked Singer’ koja je osvojila i Europu i Ameriku, nepretenciozna je, vesela, razigrana i šarena televizijsko-glazbena priča čemu uvelike pridonose sjajni kostimi Juraja Zigmana, kreirani u jarkim bojama- piše Jutarnji list.

Od ukupno 12 izvođača, koji će u showu pokazati svoje vokalne sposobnosti, no ne i svoje lice, gledateljima i “detektivima” predstavilo ih se njih šest.

Ispod maske tako može biti bilo tko, uz uvjet da je povezan s javnim životom. Tako mnogi već predlažu da se tu skrivaju Severina, Lidija Bačić, Lana Jurčević pa čak i bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović. Osim njih predlažu se i Davor Gobac, Albina, Damir Urban, a neki ističu i mogućnost pojave hrvatskog premijera Andreja Plenkovića.

Prije svakog nastupa dolazi prilog o osobi koja će nastupati i koja će otkriti dio svoje životne priče, i to izmijenjenim glasom. Nastupi će se odvijati i u pjevačkim dvobojima, a svi pjevaju pjesmu po svom izboru. Nakon toga publika i detektivi odlučuju koji je pjevač bio bolji, a pobjednik odlazi u sljedeći krug. Gubitnik pak odlazi u eliminacijsku rundu prije koje detektivi pokušavaju otkriti o kome je riječ- piše miss7.

Voditeljica emisije je Antonija Blaće, a zagonetni pjevači odjeveni u crno i s raznim maskama na licu pojavit će se pred “detektivima” Enisom Bešlagićem, Idom Prester, Antonijom Mandić i Borkom Perićem te publikom.

Show je u subotu napustila maska profesora Balthazara ispod koje se skrivao Senna M. Jedan od kraljeva domaće dance scene na binu se kao pjevač uspeo nakon dobrih dvadesetak godina i samom sebi ispunio davnu želju da pjeva rock and roll.

Drugu emisiju gledajte već u subotu u 20:15 na RTL televiziji.

Hrvatska
Show