U pripremi TEDxSvetiIvanZelina, kao govornici predstavljeni Tin Sedlar i Tanja Madžarac

Ovo je četvrti TEDxSvetiIvanZelina
272757036_2194573814041611_6843828600730987890_n

Sveti Ivan Zelina i ove će godine ugosti TEDx. Riječ je o konferenciji koja je organizirana po načelima TED organizacije. TED je neprofitna organizacija predana promoviranju ideja koje su vrijedne širenja. Sve je krenulo 1984. godine kao konferencija čiji je cilj zbližiti ljude iz svijeta tehnologije, zabave i dizajna (otuda i naziv TED: Technology, Entertainment, Design).

Ovogodišnji event održat će se 11. ožujka u Dvorani Kraluš POU-a Sveti Ivan Zelina od 18 sati, a tema ovogodišnje konferencije je “Reinvent Life”, na kojoj će se javnosti predstaviti pet govornika. Organizatori su do sada otkrili imena dvoje njih; Tina Sedlara i Tanje Madžarac.

Tin Sedlar iako je po struci pedagog, najveću strast osjeća prema komediji, i trenutno je član BIS Comedy kolektiva. U svojoj 11-godišnjoj stand up karijeri, Tin ima tri samostalne stand up predstave: “Ukratko”, “Pozitivan šok” i “Treći dejt”. Osim prema stand up-u, gaji veliku ljubav prema kazalištu. Poznanstvo sa Zlatanom Zuhrićem Zuhrom rezultiralo je hit komedijom „Ocat i sin“ koja je 2020. godine imala jubilarnu 100. izvedbu.

Tanja Madžarac je svima dobro poznata zelinska sportašica. S diplomom magistre kineziologije radi u Osnovnoj školi Dragutina Domjanića kao učiteljica tjelesne i zdravstvene kulture i velika je zaljubljenica u rukomet. Već 24 godine je članica RK Zelina s kojim je nastupala i u najvišim rangovima natjecanja (1. HRL, Challenge natjecanja). Danas je trenerica i igračica, a od 2015. godine i dopredsjednica kluba.

Tko će još biti govornik uskoro se može doznati na službenoj Facebook stranici.

Događanja
Grad
Hrvatska
Sveti Ivan Zelina
Zagrebačka županija