Zaprešićka HVIDR-a odradila sve zacrtane projekte

U HVIDR-i su posebno ponosni na mural koji je otvoren u suradnji s članovima BBB Zaprešić
279182882_325775669641273_1963903378697054751_n

Članovi Udruge HVIDR-a Zaprešić održali su redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine na kojoj su se upoznali s provedenim aktivnostima te o planiranim projektima tijekom ove godine. Kako je istaknuo predsjednik Dražen Brezec, nakon dvije godine konačno su i članovi mogli biti nazočni sjednici u većem broju. A članovi su saznali kako je predsjedništvo održalo dvije redovite sjednice, a sve se dogovaralo telefonski.

-Rad covida smo radili smanjenim obujmom, prilagodili smo se novonastaloj situaciji i sve zacrtano odradili, ali s manjim brojem ljudi, a sve obavijesti dijelili smo na društvenim mrežama- rekao je Brezec.

Članovi Udruge sudjelovali su u obilježavanju svih državnih blagdana i obljetnica iz Domovinskog rata, obilježili su 3. dan branitelja Grada Zaprešića, organizirali su 1. memorijalni turnir u pikadu „Nevenko Vukman Vuki“, a sudjelovali su i na sportskim igrama udruga HVIDR-e Zagrebačke županije. Posebno su ponosni na mural koji je otvoren u suradnji s članovima BBB Zaprešić, a ta suradnja ima je izuzetno važna jer imaju mnogo dodirnih točaka. Na žalost, tijekom prošle godine umrla su im i tri člana. Od planova za ovu godinu izdvojili su daljnje pružanje socijalne, pravne i zdravstvene zaštite članstvu, aktivnosti u sportu i rekreaciji, humanitarne akcije i odlazak u Škabrnju.

Zamjenik gradonačelnika Grada Zaprešića Alan Labus pohvalio je rad udruge u svim segmentima društva, a istaknuo je kako su članovi HVIDR-e prvi priskočili u pomoć nakon velikog potresa koji je nanio značajne štete u Zaprešiću.

-Nastojimo adekvatno financirati i pomagati rad HVIDR-e jer imaju mnogo aktivnosti, a nadam se da će se dobra suradnja nastaviti i u narednim godinama, rekao je Labus.
Čestitku i zahvalu na dosadašnjem radu uputio im je i načelnik Općine Brdovec Alen Prelec, te predsjednik ŽZU HVIDR-a Zagrebačke županije Stjepan Gudec.

Događanja
Grad
Hrvatska
Zagrebačka županija
Zaprešić