Zbog Milanovića dolazak u Rovišće otkazao i izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora

Zbog predsjednikovih izjava Totgergeli je odlučio da „jednostavno tog čovjeka ne želi sresti u životu i ne želi s njim imati nikakve dodirne točke“
miro totgergeli Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik Miro Totgergeli (HDZ) koji je kao izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora trebao sudjelovati na proslavi Dana općine Rovišće potvrdio je da zbog dolaska predsjednika države Zorana Milanovića na proslavu neće biti tamo.

– Ispostavilo se da danas imam ‘važnijeg posla’ na Markovom trgu, poručio je zastupnik te naglasio kako je zbog predsjednikovih izjava odlučio da “jednostavno tog čovjeka ne želi sresti u životu i ne želi s njim imati nikakve dodirne točke”.

HDZ-ov zastupnik kaže da je predsjednik u svojim istupima “već odavno prešao granicu normalnog ponašanja” i da kao čovjek osjeća sram što takva osoba obnaša tu časnu dužnost. Dodaje i kako je predsjednik ovih dana otišao još dalje.

– Međutim, ovih dana ide i nekoliko koraka dalje i 220 tisuća članova HDZ-a naziva bandom i svodi na zalijepljenu žvakaću gumu na Glavnom kolodvoru u Zagrebu to je za mene kao člana HDZ-a od 1990. godine apsolutno neprihvatljivo i krajnje uvredljivo, naglašava Totgergeli.

Hrvatska
Politika
Središnja Hrvatska