3. NL Centar: Karlovac 1919 protutnjao Sajmištem

Gosti su slavili s 4:0
vk2

Lider 3. NL Centar Karlovac 1919 protutnjao je Sajmištem! U 12. kolu pobijedio je domaćina Vrbovca rezultatom 4-0, s po dva pogotka u svakom poluvremenu.

Mrežu Crvenih u 13. minuti načeo je Medynskyy, nakon što je „prošetao“domaćom obranom i neobranjivo pogodio suprotan kut. Samo četiri minute kasnije bilo je već 2-0 za Karlovac. Pogrešku Jantoljaka iskoristio je Matiazh i iskosa pogodio pod prečku. U nastavku susreta, na ubačaj Medynskyog, glavom s osam metara neobranjivo tuče Kurečki, a konačnih 4-0 postavio je glavom Pausić, nakon ubačaja iz kornera.

Imali su nogometaši Igora Pamića još nekoliko vrlo izglednih prilika i, sve u svemu, predstavili su se opravdano kao favoriti u susretu s, danas nemoćnim, domaćinom, koji je još u 10. minuti kreirao jedinu ozbiljnu akciju pred vratima plavo-bijelih.

Još jednu pobjedu svojih ljubimaca pozdravila je i poveća skupina navijača iz Karlovca, koji su susret s tribina Gradskog stadiona pratili među stotinjak domaćih drukera. Fer-susret je odlično vodio zagrebački arbitar Komesar s pomoćnicima Bilićem i Jakopcem (također Zagreb).

Grad
Hrvatska
Regija
Sport
Vrbovec
Zagrebačka županija