3. HNL: Dugom Selu važna pobjeda protiv Gaja za učvršćenje drugog mjesta

NK Dugo Selo - NK Gaj Mače 4:1
WhatsApp Image 2022-05-04 at 20.05.01

Nogometaši Dugog Sela u susretu protiv Gaja Mače nastavili su dobar rezultatski niz u kojem za poraz ne znaju već sedam utakmica, u kojima su ostvarili dva remija i pet pobjeda. Posljednju, danas na Gradskom stadionu protiv Gaja koji je poražen s uvjerljivih 4:1.

Pobjedom su Dugoselci dodatno učvrstili drugo mjesto, jer prvi pratitelji Trnje, Lučko i Karlovac 1919 nisu uknjižili pobjede. Lučko i Karlovac 1919 u međusobnom su susretu odigrali 1:1, dok je Trnje s Bistrom odigralo 2:2. Takvim raspletom Dugo Selo pet kola prije kraja ima šest bodova više od Trnja, sedam od Lučkog i osam od petoplasiranog Karlovca 1919. Jedinstvena treća liga je nadohvat ruke, no do kraja ipak treba nastaviti s igrama kakva je prezentirana i danas.

Vodeći Zagorec je u Krapini s visokih 6:2 porazio Ravnice, dok su u ostalim utakmicama postignuti sljedeći rezultati; Mladost-Kurilovec 2:2, HAŠK-Vrapče 4:2, Maksimir-Vrbovec 5:1 i Ponikve-Trešnjevka 2:1.

Za vikend se igra 30. kolo, a parovi su sljedeći; Ravnice-Lukavec, Vrbovec-Ponikve, Vrapče-Zagorec, Kurilovec-Maksimir, Bistra-HAŠK, Karlovac 1919-Mladost, Segesta-Lučko, Trešnjevka-Dugo Selo i Gaj Mače-Trnje.

Dugo Selo
Grad
Hrvatska
Sport
Zagrebačka županija