210 vrtićkih mališana završilo Školu klizanja

Nakon dva tjedna provođenja škole klizanja 210 mališana predškolskog uzrasta samostalno se kreće po ledu, a neki od njih već i samostalno kližu. Škola klizanja koju provodi Društvo naša djeca Jastrebarsko u suradnji s Gradom Jastrebarsko ove je godine oborila sve dosadašnje rekorde. U Školu je upisano 210 mališana predškolskog uzrasta koji polaze dječji vrtić u Jastrebarskom, ali i djeca iz područnih odjela Cvetković, Gorica Svetojanska i Desinec.

Djeca su uključena u Školu klizanja u suradnji s Dječjim vrtićem Radost te su u okviru dnevnih aktivnosti, u pratnji odgajateljica, sudjelovala u ovom projektu. Za djecu iz područnih odjela organizator je osigurao prijevoz. Svi su mali klizači, po završetku Škole klizanja, zaslužili priznanja koja su im uručile Petra Masnec, djelatnica Turističke zajednice grada Jastrebarskog, Nikolina Ribarić, predsjednica Društva naša djeca Jastrebarsko te u ime gradonačelnika Zvonimira Novosela, njegov zamjenik Stipe Bučar. Zahvalnice za pomoć pri organizaciji dodijeljene su i odgajateljicama Dječjeg vrtića Radost.

-Ovim putem želimo se zahvaliti Gradu Jastrebarsko koji većinski financira ovaj projekt te je omogućio roditeljima plaćanje simboličnog iznosa za provođenje škole klizanja. Veliko hvala i vodstvu te odgajateljicama Dječjeg vrtića Radost na izvrsnoj suradnji- poručila je predsjednica Društva naša djeca Jastrebarsko, Nikolina Ribarić.

Grad Jastrebarsko ponosi se činjenicom da će nakon ovogodišnje provedbe ovog projekta Jaska imati više od 300 novih malih klizača.

Događanja
Hrvatska