17. lipnja prijevremeni izbori GO HDZ-a Grada Jastrebarskog

Temeljem odluke Povjerenstva Gradske organizacije HDZ-a Grada Jastrebarsko izvanredni prijevremeni izbori za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Grada Jastrebarsko održat će se u nedjelju, 17. lipnja. Izbori će se u skladu sa Statutom HDZ-a i Propisnikom o provođenju unutarstranačkih izbora i izboru tijela i dužnosnika HDZ-a provoditi po načelu jedan član, jedan glas što znači da će glasovanju moći pristupiti svi evidentirani članovi Gradske organizacije HDZ-a Grada Jastrebarsko.

Kandidatura se podnosi Gradskom izbornom povjerenstvu GO HDZ-a Grada Jastrebarsko na obrascu kandidature uz koji je potrebno priložiti popis podrške 3 posto evidentiranih članova. Obrasci se mogu preuzeti na poveznicama.

Krajnji rok za predaju kandidatura je zaključno s 1. lipnjom. Kandidature se mogu predati osobno Gradskom izbornom povjerenstvu GO HDZ-a Grada Jastrebarsko 1. lipnja u stranačkim prostorijama GO HDZ-a Grada Jastrebarsko od 18 – 20 sati ili na drugi dokaziv način unutar navedenog roka.

Sve ostale informacije vezano uz provedbu izbora ili uz zahtjev za uvid u bazu članstva radi prikupljanja potpisa mogu se zatražiti od Gradskog izbornog povjerenstva GO HDZ-a Grada Jastrebarsko na broj mobitela 099/766-9379 ili na e-mail adresu [email protected]