+15 rukometašica Dugog Sela u Sinju

Rukometašice Dugog Sela iz Sinja se vraćaju s dva boda

Rukometašice Dugog Sela iz Sinja se vraćaju s dva boda. Nedjeljna pobjeda protiv Umaga dala je krila Dugoselkama koje su u Sinju slavile s uvjerljivih 35:20.

Igračice trenera Nenada Plašića kontrolirale su rezultat od prve minute, nedopustivši domaćim igračicama da barem nakratko povedu ili izjednače rezultat. Nakon pola sata igre rezultat je bio 15:7 za rukometašice Dugog Sela, koje su u nastavku nastavile u istom smjeru.

Prednost je nastavila samo rasti; tako da je u 40. minuti po prvi puta bilo +10 nakon pogotka Katje Vuković, koja je susret završila s devet pogodaka, što joj je donijelo epitet najefikasnije igračice u pobjedničkim redovima. Ni nakon toga nije došla do opuštanja u redovima Dugog Sela, čije su igračice maksimalno angažirano odigrale i u preostalom vremenu u kojem su došle do konačnih +15.

U sastavu Dugog Sela sve igračice izuzev vratarki Mare Budić i Eme Novosel upisale su se u strijelce, koje je predvodila Katja Vuković s devet zgoditaka, dok pogodak manje postigla Josipa Bebek.