“100 % POZitivno” u izvedbi zaprešićkih puhača

Puhački orkestar Zaprešić predstavio je svoj prvi nosač zvuka naslovljen “100 %POZitivno”. Skladbe s prvijenca presjek su njihova dugogodišnjeg rada, a promociju CD-a i koncert došli su poslušati brojni Zaprešićani, jer su i ovog puta svi uzrasti zaprešićkih puhača veliku dvoranu Pučkog otvorenog učilišta uspjeli ispuniti do posljednjeg mjesta. 

-Na CD-u se nalaze brojne naše kompilacije, od rock and rolla, filmske glazbe do ozbiljne glazbe. Žanrovski gledano, ovo je presjek našeg rada u proteklih 10-tak godina. Naziv “100 %POZitivno” odabrali smo jer opisuje naš orkestar i odraz je našeg karaktera. Smatramo se grupom pozitivnih mladih ljudi koji se nadaju da je ovo tek prvi u nizu mnogih budućih nosača zvuka- rekao je Marko Petreković, predsjednik Puhačkog orkestra, koji nije krio oduševljenje i ponos prvijencem.

Osim novim CD-om, puhači su se pohvalili i budućim zajedničkim koncertom s orkestrom Fakulteta Berkeley iz Kalifornije, kojeg ćemo imati priliku poslušati već iduće godine u našem gradu.