Najukusniji tjedan u godini

Zagrijavanje za Gastro Turopolja kreće sutra; kod Muzeja Turopolja čeka vas najfiniji BBQ hot yard punkt u gradu

Ovog vikenda održava se završnica 22. Gastro Turopolja

Print Print

U subotu se održava Gastro Turopolja, no s dobrim zagrijavanjem i ukusnom hranom u Velikoj Gorici kreće se već sutra. Na prostoru oko Muzeja Turopolja od 11 sati čeka vas kralj roštilja Davor Šušković i najfiniji BBQ hot yard punkt u gradu.

-Od Gorica burgera pa sve do steakhouse friesa, samo je dio onoga što ćete pronaći po prihvatljivim cijenama. No, uz dobre burgere i krumpiriće, posjetite i nekoliko društava žena koje će za vas pripremiti domaće i tradicionalne proizvode- poručuju iz Turističke zajednice Grada Velike Gorice.

Od 12 sati na prostoru oko Muzeja Turopolja dođite provjeriti ponudu izlagača u sklopu Gospodarskog sajma, Festivala ekološke poljoprivrede, velikogoričkih dana meda i izlagača s oznakom Plavog cekera koji vas na istom mjestu čekaju i u subotu.

Za to vrijeme u Centru za posjetitelje od 11 do 14 sati govorit ćemo o stjecanju oznake kvalitete PLAVI CEKER – od hrvatskog polja do zagrebačkog stola, o Eko certificiranju, WOLT će prezentirati novi model distribucije, a prof. dr. sc. Albert Marinculić će govoriti o štetnosti pesticida te će se predstaviti Eko gospodarstvo Čegec sa svojim eko vinom.

A u popodnevnim satima (17-19h) oko Muzeja Turopolja širit će se miris roštilja jer BBQ Masterclass by Davor Šušković stiže u Veliku Goricu.

Događanja
Velika Gorica