Fotoaparat u ruke

Zabilježite zanimljive motive Zaprešića i budite dijelom najposjećenije izložbe u Zaprešiću

Raspisan natječaj "Zakaj volim Zaprešić
Photo-12.04.2023.-13-37-27

I ove godine se organizira natječaj naziva “Zakaj volim Zaprešić” koji traje do 31. svibnja ove godine. Izabrane fotografije bit će postavljene na Šetalištu kardinala Kuharića.

U natječaju mogu sudjelovati amateri i profesionalci koji će tako doprinijeti promociji Zaprešića, a koji su svojim objektivima zabilježili zanimljive motive i žele ih prikazati na najposjećenijoj izložbi u Zaprešiću.

Uvjeti za sudjelovanje: autori sudionici izložbe odgovaraju za autentičnost predanih fotografija, u obzir dolaze fotografije bez potpisa i poruka na istima, autor prepušta Gradu Zaprešiću prava korištenja fotografija poslanih na natječaj, odabrane datoteke s fotografijama treba poslati na e-mail: [email protected], svaki sudionik može sudjelovati s maksimalno 3 fotografije, isključivo u digitalnom obliku, prilikom prijave obvezno kod fotografije navesti ime, prezime i redni broj fotografije (primjer: 1_Ivo_Ivić), u obzir dolaze fotografije snimljene fotoaparatom ili mobilnim uređajem te one koje nisu starije od tri godine.

Tehnički uvjeti; jpg format fotografija, minimalna rezolucija 300 dpi-a i minimalno 3000 piksela po duljoj stranici fotografije.

Najbolji radovi prema odabiru Povjerenstva, bit će izloženi na organiziranoj izložbi s istaknutim imenom i prezimenom svakog autora.

Događanja
Zaprešić