Visoka škola Ivanić-Grad ima svesrdnu podršku Specijalne bolnice Naftalan

Ravnatelj Specijalne bolnice Naftalan Goran Maričić istaknuo je da Visoka škola ima punu potporu Naftalana u nastavku razvoja visokog obrazovanja u Ivanić-Gradu

Dekan Visoke škole Ivanić-Grad Mile Marinčić susreo se prošlog tjedna s ravnateljem Specijalne bolnice Naftalan Goranom Maričićem.

Prvotni razlog susreta bilo je pitanje provedbe kliničke prakse za studente treće godine koja će se 18. siječnja počela provoditi u Specijalnoj bolnici Naftalan. Klinička praksa je prvotno trebala započeti u studenome prošle godine, ali je zbog situacije s COVID-om 19 odgođena. Kako je dobar dio djelatnika SB Naftalan u ovom trenutku cijepljen, otvorila se mogućnost za provođenje kliničke prakse. Glavna fizioterapeutkinja bolnice gđa Maja Baotić u stalnom je dogovoru s referadom Visoke škole Ivanić-Grad te smo uvjereni kako će provedba kliničke prakse uredno teći.

U dužem razgovoru dekan je informirao ravnatelja i o drugim elementima vezanim uz rast i razvoj Visoke škole Ivanić-Grad i zahvalio na dosadašnjoj dobroj suradnji. Ravnatelj je ponovio da Visoka škola ima punu potporu SB Naftalan u nastavku razvoja visokog obrazovanja u Ivanić-Gradu.