Zaludio je cijelu naciju

Više od milijun ljudi gledalo sjajan nastup Baby Lasagne

Naš predstavnik i dalje vodi na svim eurovizijskim kladionicama koje ga „vide“ kao pobjednika 68. po redu Eurosonga
Malmo: Baby Lasagna na probi uoči prve polufinalne večeri Eurosonga Sanjin Strukic/PIXSELL

Jako sam sretan što smo se svidjeli publici i što smo osigurali prolaz u finale Eurosonga. Sinoćnji nastup na velikoj pozornici, pred prepunom Arenom Malmö za mene je novo iskustvo koje ću sigurno pamtiti, kazao je Baby Lasagna za HRT.

Sa skladbom „Rim Tim Tagi Dim“ u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, zahvaljujući sjajnoj izvedbi na noge je podigao cijelu Arenu Malmö te dobar dio Europe kao i naravno, sve one koji su Eurosong pratili na Hrvatskoj televiziji.

Na pitanje što dalje Baby Lasagna za HRT je rekao;

-Iskreno, jedva čekam subotu, kada ću ponoviti svoj nastup u finalu Eurosonga.

Naš predstavnik i dalje vodi na svim eurovizijskim kladionicama koje ga „vide“ kao pobjednika 68. po redu Eurosonga.

-Hvala vam svima na podršci- poručuje Baby Lasagna, a Tomislav Štengl, šef HRT-ove eurovizijske delegacije komentirajući spektakularni ulazak Hrvatske u finale Eurosonga, dodaje;

-Tko čeka, taj i dočeka. Čestitam Baby Lasagni. Sinoć smo proslavili prolazak u finale, a danas ćemo malo sabrati dojmove. Onda krećemo u pripreme za veliko finale Eurosonga u kojem ponovo želimo dati najbolje od nas. Idemo dalje, polako, ali sigurno- zadovoljno poručuje Tomislav Štengl.

U sjajnom nastupu uživalo je više od milijun gledatelja HRT-a, pa tako prema prvim neslužbenim podacima, na ukupnoj populaciji ovaj najveći televizijski glazbeno-zabavni show vidjelo je, u trenutku nastupa Baby Lasagne 979.147 ljudi, odnosno skoro 60 % gledatelja televizije u Hrvatskoj.

Hrvatska
Izbor urednika
Show