VIDEO: Zak, Stavros, Begini i drugi podarili Jaski najljepši poklon

Zak, Stavros, Begini i neke druge glazbene zvijezde iz svojih su domova zapjevale o jaskanskom kraju i tako Jaski i svim Jaskancima podarili novi glazbeni hit

Grad poznatiji po svojem nadimku nego imenu, Jastrebarsko, između ostalih, podario je i mnoga velika i poznata imena, posebice na području kulture. Zatečeni u ovoj situaciji u kojoj nemaju prilike uveseljavati nas koncertima i nastupima na raznim društvenim okupljanjima, upravo su neka od tih imena iz bogatog kruga jaskanskih glazbenika odlučila nastaviti raditi i stvarati iz svojih domova.

Iako odvojeni jedni od drugih, ali zajedno u mislima, nije ih omelo da pokrenu novi i veliki projekt. Ako je točno da svaka kriza stvara prilike, onda je baš sad pravo vrijeme i za glazbenike, za kreaciju, inspiraciju i stvaranje nekih novih “Evergreena”. Tako su poznata imena glazbene estrade: Ivan Volarić Zak, Mario Budišćak (Begini), Jasmin Stavros, Josip Paljug (grupa All Stars), Ivica Šeperić (grupa Romantic), Danijel Golubić (grupa Mystic), Zoran Pavković, Marijan Bingula (Tarantino band), Manuela Budišćak (Tarantino band) i Dražen Borovec (grupa All Stars) odlučili Jaski podariti najljepši poklon i novi jaskanski glazbeni hit – pjesmu o jaskanskom kraju!

Tekst pjesme napisao je Josip Banković, a glazbu Zoran Pavković. Aranžman potpisuje Dražen Borovec dok je za izradu video spota i fotografija zaslužan VTS Video production. Projekt su između ostaloga podržali: Grad Jastrebarsko, Centar za kulturu Jastrebarsko te Zajednica kulturno-umjetničkih udruga grada Jastrebarsko.

Uživajte.