Od 24. do 29. lipnja

U Zaprešiću se priprema Ljetna škola, prijave u tijeku

Radionice Ljetne škole namijenjene su polaznicima od 9 do 14 godina, a održavat će se svaki dan od 17 do 19 sati
Ljetna-skola-1200×900

Nakon naporne i duge školske godine vrijeme je za zabavu, kreativnost i druženje! Sve to, a možda još i nešto više, dobit ćeš u radionicama Ljetne škole Zaprešić djeci, koju četvrtu godinu organizira Grad Zaprešić. Radionice će se održavati u Novim dvorima od 24. do 29. lipnja.

-Sudjelovanje u Ljetnoj školi je besplatno, sa sobom je potrebno donijeti samo osmijeh i malo dobre volje, a za ostalo će se pobrinuti naši voditelji- poručuju organizatori.

Radionice Ljetne škole namijenjene su polaznicima od 9 do 14 godina, a održavat će se svaki dan od 17 do 19 sati. Polaznike će voditi iskusni voditelji, a rezultate rada s radionica polaznici će međusobno, jedni drugima, predstaviti posljednji dan Ljetne škole. Za sudjelovanje na Ljetnoj školi potrebno je prijaviti se na [email protected] do 19. lipnja.

RADIONICE:

Dramska – osvojiti pozornicu, biti netko drugi i zadiviti publiku možeš u dramskoj radionici gdje ćeš kroz govor i pokret otputovati u svijet glume.

Glazbena – ako uživaš pjevajući, svirajući ili slušajući omiljenu glazbu, sad je vrijeme da to svi čuju u skupnoj izvedbi polaznika radionice.

Likovna – kako vidiš svijet oko sebe u različitim bojama i oblicima imaš priliku pokazati u likovnoj radionici. U njoj ćeš stvarati najljepša djela za izložbu u kojoj ćeš se predstaviti svojim radom.

Filmska (snimanje i montaža) – ako te oduvijek zanimalo što se događa iza kamere tijekom snimanja filma, sada to možeš saznati u filmskoj radionici Foto kino video kluba Zaprešić u kojoj ćeš snimati, slagati i na kraju ponosno prikazati kratki dokumentarni film.

 

Događanja
Zaprešić