Stjepan Kožić-Nezavisna lista i HDZ zajedno izlaze na izbore u Luki

Darko Kralj (SKNL), načelnik Luke, zajednički je kandidat stranke Stjepan Kožić - Nezavisna lista i HDZ-a za još jedan mandat općinskoga načelnika
luka-160421-2 Stjepan Kožić Nezavisna lista

Darko Kralj (SKNL), načelnik Luke, zajednički je kandidat stranke Stjepan Kožić – Nezavisna lista i HDZ-a za još jedan mandat općinskoga načelnika.

Za službene objave kandidature rekao je da vjeruje da će mještani Luke znati prepoznati zajedništvo ovih dviju stranaka. Rekao je i da Općina ima veliku podršku Zagrebačke županije, posebno župana Stjepana Kožića, što se najbolje vidi po projektima koji se realiziraju županijskim sufinanciranjem.

Župan je rekao da vjeruje da će zajedništvo SKNL-a i HDZ-a iznjedriti na općinskome nivou i nove projekte, koji će uz pomoć Županije i državne razine biti i realizirani.

-Sinergija naših dviju stranaka, siguran sam, polučit će dobre rezultate! – ustvrdio je Kožić.

Gradonačelnik Zaprešića Željko Turk, ujedno i predsjednik ŽO HDZ-a Zagrebačke županije, rekao je da je ponosan što su aktualni načelnik Darko Kralj i općinska organizacija HDZ-a našli ‘zajednički jezik’ za boljitak Luke.

– Sinergija donosi rezultate, a naš zajednički izlazak na izbore garancija je stabilnosti Luke u vremenu koje slijedi – rekao je Turk.

Krešimir Tuđman, predsjednik OO HDZ-a Luka pozvao je mještane da na izbore izađu u što većem broju i daju podršku zajedničkom kandidatu za načelnika Općine.

Hrvatska
Izbor urednika
Luka
Općina
Politika
Zagrebačka županija