fbpx

Nedjelja, 10 Veljača 2019 15:31

FOTO: Jadranu Stari Grad pobjede, najveće bogatstvo stjecanje novih prijatelja

Napisao

Limači i mlađi pioniri Rugvica Save 1976 i Jadrana iz Starog Grada započeli su prijateljstvo nastalo potpisanom poveljom o prijateljstvu između Općine Rugvica i Grada Stari Grad. Tom prilikom na terenu s umjetnom travom u Brckovljanima odigrana su i dva susreta, u kojima su se gosti s otoka Hvara pokazali uspješnijima. Limači Jadrana slavili su s 1:0, dok su mlađi pioniri slavili s 4:2.

Rezultat ovakvih susreta u drugom je planu, važnije od svega bilo je druženje i stjecanje novih sportskih prijatelja, što je i najveće bogatstvo koje je moglo proizaći iz ovoga.

-Bio je to prekrasan dan za druženje i upozvnvanje novih sportskih prijatelja. Hvala svima onima koji su ovo omogućili. Naši dragi gosti bili su zadovoljni gostoprimstvom te su nam poručili kako će nam uzvratiti istom mjerom kada mi u lipnju budemo kod njih- rekao nam je predsjednik Rugvica Save 1976 Ivica Zelenbrz.

Nakon odigravanja utakmica, igrači te roditelji jedne i druge momčadi prisustvovali su utakmici na Maksimiru između Dinama i Istre 1961. 

 

 

 

 

 

 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti