SDP u Zagrebu osnažio redove s još 100-tinjak članova

SDP-u Zagreb pristupilo je 100-tinjak članova kojima su predsjednik SDP-a Davor Bernardić, glavni tajnik Nikša Vukas i predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras uručili iskaznice

Marko Lukunić/PIXSELL

Predsjednik SDP-a i lider Restart koalicije Davor Bernardić ustvrdio je da su Hrvatsku opustošile dvije kuge – korona i korupcija, te poručio da je koalicija koju predvodi “jedina alternativa lošoj i korumpiranoj vlasti HDZ-a”.

-Hrvatsku su opustošile dvije kuge – korona i korupcija- rekao je Bernardić ocijenivši kako HDZ ostavlja zemlju u nikad lošijem stanju.

-U zadnje četiri godine svjedočili smo nečemu što nismo ni sanjali da se može dogoditi, pogotovo nakon Sanaderove Vlade, a ipak se dogodilo – 11 ministara napustili su Vladu zbog sumnje na korupciju, a oni koji su ostali u tehničkoj Vladi također su pod određenim sumnjama na korupciju- kazao je te dodao da zato građani u Hrvatskoj od izbora očekuju samo jedno – promjene i budućnost za svoju djecu.

Inače, SDP-u Zagreb pristupilo je 100-tinjak članova kojima su predsjednik SDP-a Davor Bernardić, glavni tajnik Nikša Vukas i predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras uručili iskaznice.