Druga uzastopna titula

SADEA BEĆIROVIĆ, najbolja sportašica Zagrebačke županije: Ovo je veliki poticaj za daljnji rad

Sadea Bećirović koja je u 2023. osvojila naslov državne prvakinje, te drugo i treće mjesto na Europskom i Svjetskom prvenstvu kao članica karate reprezentacije najbolja je sportašica Zagrebačke županije
DSC_8474

Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije na tradicionalnoj priredbi proglašenja najboljih u sportu Zagrebačke županije, u Jastrebarskom u Princess centru proglasila je najbolje u 2023.

Sadea Bećirović koja je u 2023. osvojila naslov državne prvakinje, te drugo i treće mjesto na Europskom i Svjetskom prvenstvu kao članica karate reprezentacije najbolja je sportašica Zagrebačke županije. Zahvaljujući ovim rezultatima Sadea, je sa svojim kolegicama iz reprezentacije proglašena i najboljom ekipom Hrvatske u izboru HOO-a i od strane sportskih novinara u organizaciji Sportskih novosti.

-Ovo je sigurno jedan veliki poticaj za daljnji rad i pokazatelj da radim jako dobre stvari. Iza ovih rezultata stoji veliki trud, no isplatilo se- kazala je najbolja sportašica Zagrebačke županije Sadea Bećirović, otkrivši nam planove za ovu godinu.

-Sad ganjamo europsku i svjetsku pojedinačnu medalju. Najbitnije je da budem zdrava i da me zaobiđu ozljede, a za sve ovo drugo ćemo lako- zaključila je Sadea, koja je ponovila prošlogodišnji uspjeh, kada je također bila najbolja sportašica Zagrebačke županije.

Naši ljudi našeg kraja
Samobor
Sport