Rukometaši Dugog Sela skupo prodali kožu favoriziranim Sesvetama

Malo je sinoć nedostajalo da rukometaši Dugog Sela kreiraju senzaciju u Kupu Hrvatske
WhatsApp Image 2021-02-10 at 22.46.12

Malo je sinoć nedostajalo da rukometaši Dugog Sela kreiraju senzaciju u Kupu Hrvatske. Favorizirane Sesvete bile su boksački rečeno na konopcu, no u posljednjih desetak minuta uspjele su se izvući iz ponora i na kraju slaviti s minimalnih 26:25. Šteta, što u sjajnoj rukometnoj predstavi u Gradskoj sportskoj dvorani u Dugom Selu nisu mogli uživati i gledatelji.

U prvih deset minuta igralo se gol za golom i rezultat na semaforu je pokazivao 5:5, nakon čega je uslijedila odlična igra domaćih rukometaša koji do odlaska na odmor rade seriju 10:2 za velikih +8 (15:7). U nastavku susreta igrači Sesveta polako i strpljivo “tope” prednost Dugog Sela i u 49. minuti upisuju prvo vodstvo u utakmici 21:22. Uslijedila je nakon toga igra gol za gol, u kojoj su u završnici bili spretniji gostujući igrači koji pogotkom Karpa Sirotića 24 sekunde prije kraja dolaze do pobjede 26:25.

Kod Dugog Sela najraspoloženiji je bio Hršak s osam golova i Kuzmanović sa 16 obrana, a kod Sesveta Vušić i Strbad a po 5 zgoditaka.

Dugo Selo
Grad
Hrvatska
Izbor urednika
Sport
Zagrebačka županija