Rugvičan Filip Cimaš pobjednik Grand Prixa u Londonu

Filip je još jednom obradovao svekoliko sportsku javnost svoga kraja jer je vježbu u svojoj kategoriji P-31 izveo sjajno, što mu je na kraju donijelo i pobjedu
122674670_666623620662453_1552427516778378947_o

Od 29. do 31. siječnja održan je poomsae i para poomsae Grand Prix u Londonu. Nažalost, zbog pandemije uzrokovane koronavirusom natjecanje je održano virtualnim putem, a na istom je sudjelovao i Filip Cimaš iz Ježeva.

Filip je još jednom obradovao svekoliko sportsku javnost svoga kraja jer je vježbu u svojoj kategoriji P-31 izveo sjajno, što mu je na kraju donijelo i pobjedu. Samo natjecanje okupilo je 539 natjecatelja, a Filip je nastavio s nizom sjajnih rezultata.

-I dalje marljivo bez obzira na sve izvršava svoje obaveze. Trenira kod kuće i s trenerom Antonom Marasom koje se još jednom zahvaljujemo na svesrdnoj podršci, kao i našoj Općini, ali i svima koji nas prate- rekao nam je Filipov otac Dubravko.

Mjesta za preveliko slavlje nema, jer Filip se već sada okreće pripremama za natjecanje koje će se u ožujku održati u Njemačkoj.

-Europsko prvenstvo trebalo se održati u Poreču, tako da ne znamo što će dalje biti s time. Naravno, Europsko i Svjetsko prvenstvo su krajnji cilj, a tko zna možda jednog dana Filip bude i dio Paraolimpijskih igara, jer oko njegove kategorije traju razgovori da bude dio Igara 2024. godine- otkrio nam je ponosni otac Dubravko Cimaš.

Hrvatska
Izbor urednika
Općina
Rugvica
Sport
Zagrebačka županija