Radovi u centru Zaprešića preusmjeravaju promet

Na konferenciji za medije grada Zaprešića najavljeni su radovi na proširenju komunalne infrastrukture u Ulici Pavla Lončara, koji počinju u ponedjeljak 12. travnja, te na snagu stupa privremena posebna regulacija prometa

TZ Zaprešić

Na konferenciji za medije grada Zaprešića najavljeni su radovi na proširenju komunalne infrastrukture u Ulici Pavla Lončara, koji počinju u ponedjeljak 12. travnja, te na snagu stupa privremena posebna regulacija prometa.

Obilazni za osobna vozila je Starčevićevom, Malekovićevom, Petrekovićevom, do Ulice Pavla Lončara i obratno, a za teretna vozila je Starčevićeva ulica, Južna obilaznica, Jurmanova, Ulica kardinala Alojzija Stepinca i obratno. Stanari zatvorenog dijela Ulice P. Lončara bit će propuštani do svojih zgrada.

Preusmjerava se i autobusna linija 172 pa će trasa biti ulicama Zelengaj – Skurjenijeva – Jelačićeva – Stepinčeva – Jurmanova – Južna obilaznica te dalje prema Zagrebu. Autobus 172 neće skretati na terminal, rekla je viša stručna suradnica za infrastrukturu i promet Grada Zaprešića Ivana Hotko.

Autobusna sa stajališta kod Doma zdravlja i na terminalu privremeno se zatvaraju, a otvara se obostrano privremeno stajalište u Ulici bana J. Jelačića kod HEP-a. Vozila hitne pomoći bit će smještena s prednje strane Doma zdravlja. Predviđeno trajanje radova je dva mjeseca, pa iz Grada mole sve vozače i putnike za strpljenje kako bi se odradili radovi na proširenju mreže odvodnje.